Opening nieuwe lokalen!

Opening nieuwe lokalen!

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Veerle,

Het moment waar we met zen allen zo hard naar uitgekeken hebben staat voor de deur. In 2010 is het mooie idee ontstaan om onze eigen chirolokalen te bouwen. Na zeven jaar is het zo ver. Na veel bloed, zweet, tranen en immens veel hulp van vele vrijwilligers, kunnen wij u onze nieuwe lokalen eindelijk voorstellen.

Read More

Christus Koning

Christus Koning

Beste Chirovrienden

Binnenkort is het weer zover, Christus Koning. Maar wat is dit nu juist?

Christus Koning is een hele dag in teken van de Chiro. Voor de middag gaan we naar de kerk waar we liedjes zingen samen met alle Chiro’s van Laakdal, erna eten we iets op de Chiro en dan beginnen we aan een namiddag vol speelplezier met als afsluiter een gezellige fakkeltocht door Veerle.

Zondag 19 november is het zangrepetitie voor Christus Koning. Hier leren we liedjes die we de dag zelf op de viering gaan zingen. De leden worden verwacht om 14:30u aan de kerk van KLEIN-Vorst en om 16:00u mogen ze hier weer opgehaald worden.

We zoeken hiervoor ook nog leden die hun vormsel dit jaar doen. Dit om mee te zingen in het koor van 26 november. Zie je dit zitten? Stuur hier zeker een berichtje voor naar je leiders/leidsters.

De Christus Koning viering is op zondag 26 november, het thema van deze dag is ‘Iedereen Chironaut’ en je mag verkleed komen in een astronaut, een raket,… laat je fantasie maar gaan!

De viering gaat door in de Kerk van GROOT-Vorst. Hier worden de leden om 10:30u verwacht, de oudste leden (Tippers/Toppers/Tiptaspi’s/Aspi’s) rijden met de fiets, zij krijgen verdere info van hun leiding.

We zoeken ook nog ouders die de leden van de kerk terug naar de Chiro willen brengen. Dit mag omstreeks 12:30u. Als je dit ziet zitten, graag een seintje!

Tussen 16:30u en 17:00u mag je je zoon/dochter komen afhalen als ze NIET meedoen aan de fakkeltocht. Om 18:00u is de fakkeltocht gedaan en mag iedereen naar huis.

Feestelijke groetjes
Chiro meisjes & jongens Veerle

Read More

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Read More

Infomomenten 1/10 en 8/10

Hallo allemaal!

Net zoals vorig jaar organiseren wij 2 infomomenten. Alle ouders en leden zijn welkom op 1 oktober om 13u en/of op 8 oktober om 16u30. Eerst wordt de werking van de chiro uitgelegd en vervolgens is er de mogelijkheid om kledij te passen en je dochter in te schrijven.

Dit jaar ontvangen wij geen cash. Inschrijvingsgeld en het geld voor de kledij kan enkel betaald worden via overschrijving op het rekeningnummer BE78 4577 0018 3186.

Read More

Overschakeling in Toverland

Dag lieve chirokippen!

Op 17 september is het overschakeling en komen jullie jullie nieuwe leiding te weten, maar is het ook meteen de laatste chiro met je huidige groep en leiding. Dit willen we op een toffe manier afsluiten en daarom gaan we naar Toverland met heel de Chiro!
Je wordt om 8u15 verwacht aan de nieuwe lokalen (sporthal) om samen met de bus te vertrekken, rond 18u zijn we terug thuis. Het is heel belangrijk dat je je uniform aandoet, zeker ook je blauwe T-shirt. Wat je zeker moet meenemen is een lunchpakket en voldoende drinken.
De kostprijs van onze daguitstap is 15 euro. Hier is zowel de busreis als het inkomticket bij inbegrepen. Het is de bedoeling dat jullie dit geld de dag zelf meebrengen en afgeven voor we vertrekken.

Om een overzicht te hebben van wie er mee kan en hoeveel vervoer we moeten voorzien, vragen wij jullie om vooraf te laten weten of je mee kan. Dit kan via mail (chiromeisjesveerle@hotmail.com) of door een berichtje te sturen naar je leiding. Graag verwittigen voor 6 september.

Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk tot dan!

Read More

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Beste ouders,

Dit attest voor tussenkomst bij eender welke mutualiteit is reeds ingevuld door iemand van onze chiro. Het enige wat je nog hoeft te doen is dit verder invullen en naar jouw mutualiteit brengen.

Tot volgende week!

tussenkomst mutualiteiten

Read More

Groenten en fruit op kamp!

Groenten en fruit op kamp!

Hebben jullie of kennen jullie iemand die groentjes en/of fruit in zijn tuin te veel heeft staan en die ons deze wil bezorgen voor het kamp? Breng ze dan mee naar de bezoekdag, onze kokjes weten hier wel raad mee.

Alles is welkom!

Read More

Chirokrantje + medische fiche

Chirokrantje + medische fiche

Klik hier voor het chirokrantje van dit jaar! In dit krantje vind je alle nodige informatie over het chirokamp in Kaulille. Iedereen is ook nog steeds welkom op de infomomenten!

Klik hier voor de medische fiche. Ga je zeker mee op kamp, dan is het handig dat je dit al ingevuld meebrengt naar een van de infomomenten.

We willen jullie eraan herinneren dat de medische fiche moet binnengebracht zijn VOOR 20 juli.

Read More