Opening nieuwe lokalen!

Opening nieuwe lokalen!

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Veerle,

Het moment waar we met zen allen zo hard naar uitgekeken hebben staat voor de deur. In 2010 is het mooie idee ontstaan om onze eigen chirolokalen te bouwen. Na zeven jaar is het zo ver. Na veel bloed, zweet, tranen en immens veel hulp van vele vrijwilligers, kunnen wij u onze nieuwe lokalen eindelijk voorstellen.

Read More

“VERSTAND VAN VEJEL” QUIZ

Op 09/02/2019 vindt onze jubileumeditie van de “Verstand van Vejel” plaats! Deze zal doorgaan in de sporthal in Veerle-Laakdal. Ben je die avond nog vrij en heb je zin om andere ploegen naar huis te spelen? Dan is dit de ideale gelegenheid om af te spreken met vrienden en familie om er een superfijne avond van te maken!

Inschrijven kan via verstandvanvejel@gmail.com (maximum zes personen per groep – drie euro per persoon met een minimum van 15 euro per ploeg).

Read More

MOSSELFEEST

MOSSELFEEST

Op 14/10 organiseren wij ons mosselfeest! Wat staat er op het menu?

– grote portie mosselen (GEEN KLEINE PORTIES VERKRIJGBAAR)
– videe
– kinderportie videe
– stoofvlees
– kinderportie stoofvlees
– koude schotel vis
– curryworst

Al deze gerechten worden geserveerd met brood of met frietjes.

Begin je al te watertanden? Schrijf je dan snel in via chiromeisjesveerle@hotmail.com of bezorg je bestelling aan één van de leidsters voor 30/09!

Read More

INFO EN INSCHRIJVING KAMP!

INFO EN INSCHRIJVING KAMP!

Beste ouders,

Het kamp komt dichter en dichter bij! Je dochter inschrijven kan door de medische fiche voor 15 juli te bezorgen aan één van de leidsters.
Verdere informatie, zoals bijvoorbeeld de prijs, vind je terug in het kampboekje!

Klik HIER voor de medische fiche en HIER voor het kampboekje!

Read More

Verstand van Vejel quiz

Verstand van Vejel quiz

Beste ouders,

Onze jaarlijkse quiz is terug van weggeweest! Op 10 maart 2018 organiseren wij de 9e editie van onze ‘Verstand van Vejel’-quiz. Deze zal doorgaan in ’t Buurthuis te Veerle-Heide.

Ben je die avond nog vrij en heb je zin om de andere ploegen naar huis te spelen? Dan is dit de ideale gelegenheid om nog eens samen te komen met vrienden en/of familie en er een superfijne avond van te maken.

Inschrijven kan via verstandvanvejel@gmail.com of via de leiding van Chiromeisjes Veerle.

Read More

Schaatsen en carnavalfeestje

Schaatsen en carnavalfeestje

Beste ouders en leden

Zondag 11 februari gaan we met onze chiro naar de schaatsbaan in Heist-Op-Den-Berg (Kasteelstraat 85). Hiervoor moeten jullie je warm aankleden (breng zeker wanten mee) en €2 meebrengen, de rest wordt betaald door ons. Als jullie nog iets extra willen drinken, kunnen jullie dit best zelf meebrengen.
Jullie worden om 14u verwacht op de parking van de schaatsbaan en tegen 16u30 mogen de leden daar terug opgepikt worden. Indien het moeilijk is om zelf voor vervoer te zorgen, laat dan tijdig iets weten aan de leiding.

Zaterdag 17 februari organiseren wij ook ons jaarlijks carnavalsfeestje. Haal je coolste outfit maar boven en kom mee met ons dansen op de leukste hits! Het feestje zal beginnen om 18u30 en rond 20u30 is het tijd om weer naar huis te gaan. Zondag 18 februari moeten onze dansbenen nog uitrusten en is het GEEN chiro.

Groetjes,
Chiromeisjes Veerle

Read More

Christus Koning

Christus Koning

Beste Chirovrienden

Binnenkort is het weer zover, Christus Koning. Maar wat is dit nu juist?

Christus Koning is een hele dag in teken van de Chiro. Voor de middag gaan we naar de kerk waar we liedjes zingen samen met alle Chiro’s van Laakdal, erna eten we iets op de Chiro en dan beginnen we aan een namiddag vol speelplezier met als afsluiter een gezellige fakkeltocht door Veerle.

Zondag 19 november is het zangrepetitie voor Christus Koning. Hier leren we liedjes die we de dag zelf op de viering gaan zingen. De leden worden verwacht om 14:30u aan de kerk van KLEIN-Vorst en om 16:00u mogen ze hier weer opgehaald worden.

We zoeken hiervoor ook nog leden die hun vormsel dit jaar doen. Dit om mee te zingen in het koor van 26 november. Zie je dit zitten? Stuur hier zeker een berichtje voor naar je leiders/leidsters.

De Christus Koning viering is op zondag 26 november, het thema van deze dag is ‘Iedereen Chironaut’ en je mag verkleed komen in een astronaut, een raket,… laat je fantasie maar gaan!

De viering gaat door in de Kerk van GROOT-Vorst. Hier worden de leden om 10:30u verwacht, de oudste leden (Tippers/Toppers/Tiptaspi’s/Aspi’s) rijden met de fiets, zij krijgen verdere info van hun leiding.

We zoeken ook nog ouders die de leden van de kerk terug naar de Chiro willen brengen. Dit mag omstreeks 12:30u. Als je dit ziet zitten, graag een seintje!

Tussen 16:30u en 17:00u mag je je zoon/dochter komen afhalen als ze NIET meedoen aan de fakkeltocht. Om 18:00u is de fakkeltocht gedaan en mag iedereen naar huis.

Feestelijke groetjes
Chiro meisjes & jongens Veerle

Read More

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Read More