Opening nieuwe lokalen!

Opening nieuwe lokalen!

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Veerle,

Het moment waar we met zen allen zo hard naar uitgekeken hebben staat voor de deur. In 2010 is het mooie idee ontstaan om onze eigen chirolokalen te bouwen. Na zeven jaar is het zo ver. Na veel bloed, zweet, tranen en immens veel hulp van vele vrijwilligers, kunnen wij u onze nieuwe lokalen eindelijk voorstellen.

Read More

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Beste ouders,

Dit attest voor tussenkomst bij eender welke mutualiteit is reeds ingevuld door iemand van onze chiro. Het enige wat je nog hoeft te doen is dit verder invullen en naar jouw mutualiteit brengen.

Tot volgende week!

tussenkomst mutualiteiten

Read More

Groenten en fruit op kamp!

Groenten en fruit op kamp!

Hebben jullie of kennen jullie iemand die groentjes en/of fruit in zijn tuin te veel heeft staan en die ons deze wil bezorgen voor het kamp? Breng ze dan mee naar de bezoekdag, onze kokjes weten hier wel raad mee.

Alles is welkom!

Read More

Chirokrantje + medische fiche

Chirokrantje + medische fiche

Klik hier voor het chirokrantje van dit jaar! In dit krantje vind je alle nodige informatie over het chirokamp in Kaulille. Iedereen is ook nog steeds welkom op de infomomenten!

Klik hier voor de medische fiche. Ga je zeker mee op kamp, dan is het handig dat je dit al ingevuld meebrengt naar een van de infomomenten.

We willen jullie eraan herinneren dat de medische fiche moet binnengebracht zijn VOOR 20 juli.

Read More

KAMPINFO + INSCHRIJVINGEN!

KAMPINFO + INSCHRIJVINGEN!

Binnenkort is het weer zover… CHIROKAMP! Het komt steeds dichterbij en de leiding heeft er megaveel zin in! Zijn jullie ook benieuwd naar het thema van dit jaar? Alle lekkere dingen die we gaan eten? Welke verkleedkleren jullie moeten meebrengen? Om dit allemaal te weten te komen en nog zoveel meer, worden jullie verwacht op één van onze infomomenten.

Read More

Kinderfuif en Delight op 20 mei

Kinderfuif en Delight op 20 mei

De aspi’s organiseren op 20 mei een kinderfuif volledig in het thema JUNGLE. Trek je gekste dierenkostuum aan en GAAN! Zowel leden als ouders zijn welkom vanaf 19 uur in de Vinea. We maken de dansvloer volledig vrij voor onze gekste jungledieren! Ook vriendjes of vriendinnetje die niet bij de chiro zitten, zijn van harte welkom. Het einde is gepland om 20:30 uur. Om 21 uur begint Delight, de aspifuif.

Read More

Kwarekkendag 23/04

Kwarekkendag 23/04

Dag chirokipjes!

Ben je ingeschreven voor de Kwarrekendag op zondag 23 april? Lees dan zeker verder!

Read More