Opening nieuwe lokalen!

Opening nieuwe lokalen!

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Veerle,

Het moment waar we met zen allen zo hard naar uitgekeken hebben staat voor de deur. In 2010 is het mooie idee ontstaan om onze eigen chirolokalen te bouwen. Na zeven jaar is het zo ver. Na veel bloed, zweet, tranen en immens veel hulp van vele vrijwilligers, kunnen wij u onze nieuwe lokalen eindelijk voorstellen.

Read More

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier + bewijs deelname jeugdinitiatief

Inschrijvingsformulier

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Read More

Infomomenten 1/10 en 8/10

Hallo allemaal!

Net zoals vorig jaar organiseren wij 2 infomomenten. Alle ouders en leden zijn welkom op 1 oktober om 13u en/of op 8 oktober om 16u30. Eerst wordt de werking van de chiro uitgelegd en vervolgens is er de mogelijkheid om kledij te passen en je dochter in te schrijven.

Dit jaar ontvangen wij geen cash. Inschrijvingsgeld en het geld voor de kledij kan enkel betaald worden via overschrijving op het rekeningnummer BE78 4577 0018 3186.

Read More

Overschakeling in Toverland

Dag lieve chirokippen!

Op 17 september is het overschakeling en komen jullie jullie nieuwe leiding te weten, maar is het ook meteen de laatste chiro met je huidige groep en leiding. Dit willen we op een toffe manier afsluiten en daarom gaan we naar Toverland met heel de Chiro!
Je wordt om 8u15 verwacht aan de nieuwe lokalen (sporthal) om samen met de bus te vertrekken, rond 18u zijn we terug thuis. Het is heel belangrijk dat je je uniform aandoet, zeker ook je blauwe T-shirt. Wat je zeker moet meenemen is een lunchpakket en voldoende drinken.
De kostprijs van onze daguitstap is 15 euro. Hier is zowel de busreis als het inkomticket bij inbegrepen. Het is de bedoeling dat jullie dit geld de dag zelf meebrengen en afgeven voor we vertrekken.

Om een overzicht te hebben van wie er mee kan en hoeveel vervoer we moeten voorzien, vragen wij jullie om vooraf te laten weten of je mee kan. Dit kan via mail (chiromeisjesveerle@hotmail.com) of door een berichtje te sturen naar je leiding. Graag verwittigen voor 6 september.

Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk tot dan!

Read More

Bewijs van deelname aan jeugdwerkinitiatief

Beste ouders,

Dit attest voor tussenkomst bij eender welke mutualiteit is reeds ingevuld door iemand van onze chiro. Het enige wat je nog hoeft te doen is dit verder invullen en naar jouw mutualiteit brengen.

Tot volgende week!

tussenkomst mutualiteiten

Read More

Groenten en fruit op kamp!

Groenten en fruit op kamp!

Hebben jullie of kennen jullie iemand die groentjes en/of fruit in zijn tuin te veel heeft staan en die ons deze wil bezorgen voor het kamp? Breng ze dan mee naar de bezoekdag, onze kokjes weten hier wel raad mee.

Alles is welkom!

Read More

Chirokrantje + medische fiche

Chirokrantje + medische fiche

Klik hier voor het chirokrantje van dit jaar! In dit krantje vind je alle nodige informatie over het chirokamp in Kaulille. Iedereen is ook nog steeds welkom op de infomomenten!

Klik hier voor de medische fiche. Ga je zeker mee op kamp, dan is het handig dat je dit al ingevuld meebrengt naar een van de infomomenten.

We willen jullie eraan herinneren dat de medische fiche moet binnengebracht zijn VOOR 20 juli.

Read More

KAMPINFO + INSCHRIJVINGEN!

KAMPINFO + INSCHRIJVINGEN!

Binnenkort is het weer zover… CHIROKAMP! Het komt steeds dichterbij en de leiding heeft er megaveel zin in! Zijn jullie ook benieuwd naar het thema van dit jaar? Alle lekkere dingen die we gaan eten? Welke verkleedkleren jullie moeten meebrengen? Om dit allemaal te weten te komen en nog zoveel meer, worden jullie verwacht op één van onze infomomenten.

Read More